Tickets BLU Rotterdam

Loonaticz with Frequencerz, Jebroer, Korsakoff and many more

March 30th

Information

Friday 30 March 2018

22:00 tot 6:00

Op 30 maart opent BLU Rotterdam zijn deuren voor Loonaticz. Met een overweldigende line-up zal er nieuw leven geblazen worden in een locatie met naam. Deze locatie aan de A20 in Rotterdam heeft een rijke historie wat betreft de hardere stijlen, en daar wordt nu nieuw leven ingeblazen voor alle lunatics.

Frequencerz staan aan de absolute top. Elke release blijkt hit potentie te bevatten. “The Unknown”, “Renegades” (met Bass Chaserz) “Wolfpack” en hun anthem van Defqon.1 2017 en Q-BASE 2016, het zijn maar een enkele pareltjes uit hun succesreeks.

“Kind van de Duivel”, “Engeltje”, “Me Gabber”, “Banaan”, en we kunnen nog wel eventjes doorgaan. Miljoenen views op social media, een agenda die geen ruimte voor slapen overhoudt, maar 1 ding is zeker, niemand kan de populariteit van Jebroer ontgaan zijn. We zijn trots dat hij erbij is!

Wie denkt dat zijn bijnaam “Godfather of Hardcore” allesomvattend is, heeft het mis. Hij is de absolute top op freestyle gebied en mag gewoonweg niet ontbreken op Loonaticz. Voorheen vierde Paul Elstak in deze locatie talloze malen zijn verjaardag.

Het programma wordt compleet gemaakt met:
Korsakoff – zonder twijfel de bekendste vrouwelijke DJ in de scene;
Mark with a K – met tracks als “Music Is My Alibi”, “Fear Of The Dark” (met Warface) “Forever Young” mag deze bekende Zuiderbuur niet ontbreken;
Ransom – het “Fistpumpin” gangster-duo bekend van de hit “Fistpumpin”;
Rät N FrikK – een gouden plaat voor “Me Gabber” (ft. Jebroer), getekend bij ROQ ’N Rolla Music;
en de Freestyle legende Ruthless, die afgelopen tijd hits als “Fired Up”, “We Don’t Care” en “Paranoia” scoorde met LNY TNZ.

TICKETS
VIP

line-up

Korsakoff

Frequencerz

jebroer

paul elstak

Mark with a K

ransom

rät n frikk

ruthless

More info coming soon


March 23rd

Contact


For more info