fbpx Tickets BLU Rotterdam

AsianXL Invites Broederliefde & Boef

June 23rd

Information

Friday 23 June 2017

23:00 tot 5:00

GO BIG OR GO HOME

Vrijdag 23 juni is het dan zo ver! Wij launchen ASIANXL in CLUB BLU! Een avond waar we EXTRA LARGE gaan. Voor onze eerste editie nodigen wij natuurlijk een aantal speciale gasten uit. Verwacht een live performance van de meest populaire rapgroep Broederliefde. Hier houdt het niet bij op. Ook de bekende rapper Boef komt live optreden!

▪️ BROEDERLIEFDE ▪️
Hard work pays off! Niets is minder waar bij Emms, Jerr, Sjaf en Mella. Samen opgegroeid in de Rotterdamse wijk Spangen en nu de meest populairste groep van Nederland. De jongens die onder de naam Broederliefde gaan, scoren hit na hit, hebben miljoenen views op hun videoclips en treden op bij de meest populairste festivals van Nederland. J’habite en Rotterdam! Wij zijn trots dat Broederliefde op de eerste editie van AsianXL komt performen. Dacht je al genoeg te hebben gehad? Als kers op de taart komt DJ IRWAN, die ook heeft gedraaid voor o.a. Chris Brown, Rihanna, Rita Ora etc., bij ons 23 juni in Club Blu.

▪️BOEF▪️
Op dit moment één van de meeste populaire rappers in Nederland. Met tracks als ‘Lauw’ en ‘Habiba’ staat hij on top of the charts. Het is gewoon BOEF man! Records voor zijn album ‘Slaaptekort’ stromen binnen. Ook Boef komt onze stage overnemen bij AsianXL!

Eerder heeft Club Blu artiesten zoals Chris Brown, Tyga, August Alsina, Omarion, Tory Lanez en nog vele anderen mogen verwelkomen op hun podium. De eerste van editie mogen wij met trots presenteren in Club Blu. Broederliefde en Boef zijn geen onbekenden in Club Blu. Een geweldige line up in een eyecatching club, kan je niks anders verwachten dan een groot spektakel. BLU STANDS FOR AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE. Are you joining us?

? VIP ?071-2032029 ✉ [email protected]
#ClubBLU #ClubBLUNL #Rotterdam #Party #BLUExperience #AsianXL#Asian #Broederliefde

 

TICKETS
VIP

line-up

Broederliefde

Boef

Irwan

Shai Rox

Sinclar & Noodle

Daimyo

BLU experience


ABOUT US

Contact


For more info

X